BELVINO.BE
"Kwaliteitswijnen voor ieders budget... Da's BELVINO.BE!"
ontdek assortiment
De lekkerste wijnen voor de beste prijs
bekijk producten
Gratis verzending
Vanaf €95!
bestel nu
Snelle levering
Wij zorgen voor een snelle en veilige levering
bestel nu
11+1 korting bij 12 dezelfde flessen (75 cl)
Bestellen per fles is ook mogelijk!
ontdek assortiment
Previous
Next
Kwaliteitswijnen voor ieders budget

De lekkerste instapwijnen & prestigieuze wijnen

Geniet altijd van mooie korting

11 + 1 korting bij 12 dezelfde flessen

Beste prijs op Belgische wijnmarkt

Topkwaliteit & expertise

1 flesje wijn nodig?

Bestellen per fles is altijd mogelijk

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Geweldige textuur, voor elk wat wils

Champagnes & mousserende wijnen

Alleen de beste kwaliteit, vind je bij BELVINO

BELVINO HALLE

Een ruim aanbod van de mooiste wijnen uit de hele wereld

Over BELVINO.BE

Welkom – Belvino.be beschikt over een prachtig aanbod aan champagnes en kwaliteitswijnen uit de meest belangrijkste wijnstreken van de wereld! Van de lekkere instapwijnen aan slechts enkele euro’s tot de meest prestigieuze wijnen, via onze webshop kunt u deze eenvoudig bestellen!

DESSERTWIJNEN

Dessertwijnen zijn schitterende, zoete wijnen om een maaltijd mee af te sluiten. Er zijn verschillende variëteiten met elk hun eigen stijl en smaakaroma’s. We denken hierbij aan een lekkere Moscato d'Asti uit Italië, een verfrissende Muscat de Rivesaltes uit het zuiden van Frankrijk, een delicieuze Spaanse Moscatel. Deze wijnen worden de dag van vandaag op een schitterende wijze gemaakt en zijn niet meer weg te denken op de wijnkaart van de gastronomische restaurants.

Zoals ook de finessevolle Sauternes wijnen uit de Bordeauxstreek. De grindachtige bodem van dit gebied en de milde nazomers lenen zich uitermate goed voor een late oogst en voor de bereiding van witte, zoete wijnen. Sauternes kan alleen worden gemaakt van druiven die aangetast zijn door 'botrytis cinerea' ( nobele schimmel), veroorzaakt door vochtige omstandigheden, zoals mist. Hierdoor verkleuren de druiven, verschrompelt hun schil en worden zoet geconcentreerd.

De wijndruiven die het meest bijdragen aan de opmerkelijke smaak van de Sauternes, zijn Sémillon, Sauvignon, aangevuld met een kleine hoeveelheid Muscadelle. De weelderige en verfijnde geuren en smaken van dit vloeibaar goud doet u wegdromen! Dit is een extract van de zon en van honing! Verder ontdekken we in het glas, boeiende aroma's van noten, oranjebloesem, vanille, amandel en citroen. Al onze meest subtiele en geraffineerde smaakervaringen verenigen zich in deze drank, de prins van de witte likeurwijnen!

Vol, soepel met een fantastische afdronk en van een zachtheid die grenst aan het ongelooflijke. Sauternes kan heel goed in combinatie met andere gerechten worden gedronken, zoals bij desserten en blauwe kazen. Geniet zeker eens van een Sauternes als aperitief of na de werkdag, koud geserveerd en waarbij deze drank zich in al zijn glorie zal openbaren. Proost!

Gratis verzending

Vanaf €95

Snelle levering

2-5 werkdagen

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd